top of page
Bergenbier_Final Assets_Set.png

Suntem atenți la ceea ce înseamnă amprenta berii asupra naturii și, de aceea, alegem să ne implicăm activ în acțiuni de ecologizare care arată aprecierea față de mediul înconjurător. 

 
 
 

În luna septembrie a fiecărui an, ne alăturăm inițiativei globale „Our Imprint Month”, unde alături de colegii din întreaga lume ne implicăm în acțiuni de responsabilitate socială și contribuim la îmbunătățirea vieții comunităților din care facem parte.

 
 

Anul trecut, sub umbrela campaniei „Prietenii știu să fie responsabili” și împreună cu Asociația Mai Mult Verde, am organizat campania de ecologizare „Prietenii Naturii” și am curățat de deșeuri o zonă verde din Mogoșoaia, aproape de București și o locație din apropierea fabricii noastre, la câțiva kilometri de Ploiești. Cei peste 50 de voluntari participanți, pe parcursul celor două zile de acțiune, au reușit să strângă aproximativ 2.000 de kilograme de deșeuri, colectate selectiv.

 
extravacanza1.jpg

ExtravaCANza

În 2022, am sprijinit Asociaţiea Alucro în caravana dedicată colectării dozelor din aluminiu şi sticlelor din plastic în Tulcea, Iaşi, Suceava, Bacău, Sibiu, Oradea, Turda, Târgu Mureş, Constanţa şi Bucureşti. Iar prin implicarea în campania ExtravaCANza,

 

contribuim la păstrarea unor plaje curate, prin facilitarea reciclării dozelor de băutură consumate în perioada verii. Anul trecut, acțiunea s-a desfășurat în Costinești, unde au fost colectate peste 30.000 recipiente, echivalentul a mai mult de 400 kg de aluminiu.

bottom of page