top of page
Bergenbier_Final Assets_Set.png

Cultura Bergenbier S.A.

este concentrată în primul rând pe echipele noastre și pe comunitățile din jurul nostru.

 

Avem grijă ca impactul acțiunilor noastre să fie pozitiv asupra celor din jur și asupra mediului înconjurător și ne implicăm constant în acțiuni de sustenabilitate orientate către oameni, mediu și consum responsabil. Suntem afiliați celor mai importante industrii de profil, alături de care colaborăm constant pentru a respecta interesele consumatorilor, principiile de concurență loială și asigurarea unui mediu de afaceri sănătos. 

Printre demersurile noastre se numără:

SGR crop.jpg

Sistemul de Garanție Returnare (SGR)

Împreună cu industria berii din România, Bergenbier S.A. susține implementarea sistemului de garanție returnare pentru ambalaje nereutilizabile de băuturi, alături de Asociația Berarii României și alte asociații de profil din industria FMCG.

foto-fara-alcool-la-volan-cover-410.jpg

Consumul responsabil de alcool

Campania „Fără alcool la volan” este o inițiativă desfășurată alături de Asociația Berarii României, în parteneriat cu Poliția Română. De asemenea, împreună cu aceeași asociație am lansat #Alcoolulnutefacemare, parte din angajamentul nostru de lungă durată, privind combaterea consumului de alcool în rândul minorilor.

bergenbier-virgin_radio-KV-5-v3.jpg

Prietenul la volan se cunoaște

Sub umbrela „Testul Bergenbier – Prietenul la volan se cunoaște”, proiectul din 2021 a urmărit promovarea consumului responsabil de alcool în social media și la radio, alături de Virgin Radio și Cugetări Meticuloase. 

logo-plantam-fapte-bune_2x.png

Te răcorești și reîmpădurești

Un proiect inițiat de Bergenbier și implementat cu sprijinul asociației EcoAssist, reprezentantul legal al „Plantăm fapte bune în România”. Proiectul a fost inițiat în luna noiembrie 2017, iar plantarea primilor brazi a avut loc în aprilie și mai 2018. Cea de-a doua etapă a campaniei a avut loc în mai 2019, a treia în noiembrie 2020, iar în 2021 și 2022 ne-am ocupat de întreținerea brazilor deja plantați. 

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, a fost fondată în 1994

Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti și se bucură de un portofoliu diversificat de produse în cadrul căruia se regăsește marca locală Bergenbier, precum şi cele internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Fresh, Löwenbräu. Alături de acestea, Bergenbier S.A. importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark și Staropramen Unfiltered, berea americană Miller Genuine Draft, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, cea mai iubită bere mexicană – Corona și berea albă nefiltrată Frazinskaner.

 
 
 
P1329993.jpg
Macheta Corporate_14.07.2023.png
bottom of page